Sonic State Studio / Audio Cards/Hardware / MIDIMAN Delta Audiophile 2496

Average rating: 7.7/10 out of 10

page 9 of 13:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13    
Pedro Ros a hobbyist user from EEUU writes:
Please, I need HELP with my audiophile, a super heroe! I use a G4/533 with OS 9.2.2 and I can't understand this phenomenon, suddenly the audio is gone! Midiman told me: re install the drivers... yes, and change the slot too! ok! But this process every day is crazy or no? Please, if somebody knows something, I'll be grateful thanks

posted Saturday, 29-Jun-02 at 20:56
jim a hobbyist user from belgium writes:
i have a problem with the drivers of the audiophile:WINDOWS XP PROFESSIONAL DOESN'T RECOGNISE THE DRIVERS (I downloaded the latest version of the drivers for windows XP from the M-audio website, and unzipped them to a floppy disc).

These are the steps I followed:

1. After physically installing the audio card, I reboot the pc. 2. The wizard "found new hardware" appears --> multimedia-audio controller. 3. I select "I will select the device from a list". 4. I press "next" 5. I select "controller for sound, game and video". 6. A list appears with manufacturers and models. Only game gear appears, NO M-audio, NO Audiophile. 7. I select "browse". 8. I select the A:\ drive (with the drivers!). 9. I press "OK". 10. A dialog appears with the message: "on this location no information about the hardware".

What more can I do to get the drivers installed and the Audiophile running??? What could be the problem?

Greetz,

Jim

Computer: asus P4T-E intel 850 400fsb intel pentium 4 1.8ghz socket 478/ 512 kb cache/ 0.13Micron 256 MB Rambus DDR RAM PC800 nvidia geforce2 mx 400 audiophile 2496 windows xp professional

posted Sunday, 23-Jun-02 at 21:49
Taras a hobbyist user from canada writes:
Pops and clicks are the main issue for me. I can hear them during all kinds of audio playback, and they seem to be appearing at random at a lot of the time. i'm thinking about taking the card back if i can't get the issue resolved.

Rating: 6 out of 10 posted Thursday, 23-May-02 at 2:4
Bruce Patterson a part-timer user from USA writes:
Professional pianist, not sound guy. Haven't had any problems with the card. Hooked up easily with XP driver downloaded from site. Sales people at M-Audio kindly sent me Logic Delta CD because bundled software wouldn't work with my OS.Card does everything I've tried perfectly and with sounding results.

Rating: 10 out of 10 posted Sunday, 19-May-02 at 22:30
mccord a part-timer user from us writes:
I installed this card on a 733 G4 and it worked right off the bat. When I installed the drivers and opened cubase it was already the default midi device and also showed up as my default audio interface. It sounds great.

Rating: 8 out of 10 posted Friday, 17-May-02 at 21:22
page 9 of 13:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13    

Add your review
NEW SYSTEM - to keep the user reviews focussed, we are now approving all submissions before they appear.
We will endeavour to process your comments within 24hrs

Do not post items for sale or wanted here (they will be removed)
Use the Sonic Free Ads
Name
Email
Mail me Sonic State News
From:
(Country)
[ Professional Part TimeHobby-ist ] User
Nature of comments:
comment question
Whaddaya think: (blank lines are converted to paragraph breaks)
No HTML please.
Score 1=low 10=hi